Привіт усім, це NoName Cr3w.

Ми не розуміємо епідеміології, але розуміємо управління ризиками. Тому, враховуючи неминучу пандемію COVID-19, ризики поширення вірусу в Україні та беручи до уваги динаміку епідемії в інших країнах, ми повідомляємо, що NoNameCon 2020 відбудеться восени.

Вчора це рішення здавалося дуже складним: ми витратили близько двох годин на аналіз ситуації, обмін думками та оцінку наявних даних. Ми планували винести його на голосування в групі організаторів сьогодні о 14 годині. Але вранці, враховуючи останні новини та активізацію українського уряду та муніципалітету Києва, рішення про перенесення конференції стало зрозумілим та одностайним.

Ми не параноїки (ну, може, трохи), але захист здоров’я відвідувачів та доповідачів є більш важливим, ніж захист календарних дат. Але, незважаючи на ці значні зміни, ми запевняємо:

  • Усі придбані квитки дозволять вам відвідати NoNameCon 2020.
  • Усі, хто придбав комплект підтримки #NoNameBadge, отримають його на конференції.
  • Усі, хто придбав мерч, отримають його на конференції.

NoNameCon – це платформа для розповсюдження контенту та епіцентр вільного, безперервного спілкування. Ми не маємо права ставати епіцентром епідемії та створювати загрозу без перебільшення для всього сектору кібербезпеки України. Ми вважатимемо це нашим спільним внеском у зменшення глобальних ризиків.

NoName Cr3w активно готується до конференції. Квитки в продажу. Ми незабаром оголосимо дати NoNameCon 2020. Слідкуйте за новинами, чхайте в лікті, правильно мийте руки та уникайте людей з явними симптомами. Ми пройдемо це разом і зустрінемося з на іншому боці.

Бережіться.